Emily D Hooghe
400370_2895840718929_1442215894_n.jpg

Hallo,

Ik ben Emily D'Hooghe en woon in Moorslede. Ik ben 18 jaar en volg de studie Sociaal werk aan de Katho te Kortrijk. In het secundair onderwijs heb ik de studierichting Sociaal Technische Wetenschappen gevolgd wat aanleiding gaf tot mijn huidige studies. In mijn vrije tijd hou ik ervan om een stapje in de wereld te zetten met vrienden. Dit verklaart ook mijn sociaal karakter.
Ik wil een positieve inbreng doen in onze maatschappij en dit op een actieve manier. Volgens mij kan dit enkel met een goede opleiding zodanig dat ik mijn verworven kennis kan aanwenden om de samenleving op sociaal vlak te helpen. Menselijk contact vind ik enorm belangrijk. Ook jongeren begeleiden in hun tienerfase behoort hiertoe.

Toen we de opdracht kregen om een project te kiezen was mijn beslissing snel gemaakt. Een tienerwerking opstarten was voor mij de ware uitdaging om aan te gaan. Omdat ik zelf nog jong ben biedt dit veel voordelen. Samen met de andere projectleden vormen we een gemotiveerde groep met een duidelijk doel voor ogen. Of ik verder in de jongerensector verder wil werken is voor mij nog niet helemaal duidelijk maar het is alvast een stap in de goede richting voor onze samenleving en in mijn opleiding.

Uurrooster www.google.be www.facebook.com
Katho www.youtube.com www.voorbeeld.be
Ipsoc www.symbaloo.com www.inpiratie.nl